Lågt på natten

on

Eftersom jag hade högt blodsocker hela dagen/kvällen igår så kanske jag korrigerade lite för mycket (kändes som om insulinet inte hade nån verkan alls…). Så inatt vaknade jag med lågt blodsocker, 2,9. Jag hade ju lite förutspått att detta skulle hända, så hade lagt fram bs-mätaren, en juiceburk och lite druvsocker vid sängen.

Alltid då mitt blodsocker sjunker på natten så drömmer jag att jag har lågt blodsocker. Drömmer att jag är nånstans, t.ex. på jobb, har känningar ganska länge, och till sist bestämmer jag mej för att stiga upp och gå och äta. Och då vaknar jag.

Idag blir det kalas. Från kl 16 har jag bjudit in folk. Familjen, några släktingar och vänner. Ska bli kul :) Men nej, nu måste jag städa klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s