En sån dag…

on

Vaknade i morse utvilad och pigg. Tyckte det är skönt med veckoslut, då man inte behöver ha väckarklockan och ringa heller. Sköönt. IIIIK! Det är fredag, varför har inte väckarklockan ringt?? Iiiik, paniiik! Var är telefonen? vad är klockan? Märkte att telefonen/väckarklockan hade stängt av sej, batteriet har tagit slut på natten!! Mera panik. Vad är klockan? Var har jag en klocka!! Sprang omkring där hemma som en huvudlös höna tills jag hittade en klocka som visade 06:58, skönt, skulle få sova ännu en timme! Klockan 8 då klockan ringde var jag verkligen inte utvilad och pigg längre. Så är det alltid.

Nå, före lunch visade blodsockermätaren 17,1. Suck. Mera insulin. Efter lunch 20.0. Dubbelsuck. Så har gått omkring här på jobb lite yrig och frånvarande, men nu börjar det ge sej igen. Man får lite dåligt gjort sina arbetsuppgifter så man ligger så högt, så länge.

Efter jobbet ska min mamma komma och hämta mej, och vi ska tillsammans baka tårta tills imorgon. Imorgon har jag bjudit hem lite släkt och vänner för att fira min stora födelsedag (som är nästa tisdag). Har beställt smörgåstårta och så ska vi fixa gräddtårta och en skinkpaj. Jag är själv urusel att baka så mamma hjälper så gärna till :) Dessutom har vi celiaki i famijen, så det ska bakas glutenfritt, vilket jag är ännu mera usel på.


Bjuder här på en bild på mej (till vänster) och min vän Anna, som jag ordnade festen med i lördags. Tycker vi ser ganska tjusiga ut :)

2 kommentarer Lägg till

  1. Tanja skriver:

    Din hårgrej ser helt blå ut i skenet (eller är det min dator som gör det?). :)

    1. Ninnu skriver:

      Jo faktiskt, lite turkos-aktig :) Men svart var den såklart :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s