Nytt gips!

on

Mina tår var fortfarande blåa i morse då jag vaknade så jag ringde hälsocentralen. De tyckte jag skulle komma och visa foten dit. Åkte iväg och en sjuksköterska kollade på foten min. Hon tyckte gipset skulle bytas eftersom det klämde på så mycket. Eftersom min fot inte var svälld då den gipsades på natten lö-sö, och nu börjat svälla så har gipset blivit för litet och klämde på för mycket.

Tur att jag hade min mamma med som fotograf :)

Så nu har jag ett fint lila gips. Foten känns redan mycket bättre, inget kläm. Dessutom tycker jag tårna redan har fått en mera mänsklig färg. Så nyt mennään näillä, hoppas det inte behövs bytas flera gånger…

Ena katten har visst fastnat på bild oxå :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s